Hazır millet bayram tatiline girmiş, başlara şöyle bikaç etkinlik fena olmazdı sanki @CruzeKron @Wakanda ilk maaşımı alayım önümüzdeki aydan itibaren boş bırakmıcamda, şu sıralar bir el atın….
Adamlar para mı sıçıyor kardeşimHazır millet bayram tatiline girmiş, başlara şöyle bikaç etkinlik fena olmazdı sanki @CruzeKron @Wakanda ilk maaşımı alayım önümüzdeki aydan itibaren boş bırakmıcamda, şu sıralar bir el atın….
Twitterda paylaşmışlar hatay yaktı eskiden wakanda falan çok yapıyordu o yüzden dedimAdamlar para mı sıçıyor kardeşim
Reel hayatımız da var bildiğin üzere. Oraya da zaman ayırmamız gerekiyor hani bayram ya, büyüklerimiz falan fıstık uzun yola çıkıyoruzTwitterda bikaç foruma denk geldim, aktiflik tavan resmen. 50 tane etkinlik açmış hepsi. Burdada bekliyordum ama ruh gibi. Kendi kendime takılıyorum 2 gündür resmen. Üzücü cidden.
Kanka tek değilsinReel hayatımız da var bildiğin üzere. Oraya da zaman ayırmamız gerekiyor hani bayram ya, büyüklerimiz falan fıstık uzun yola çıkıyoruz
benim yoğun oluyor, patronun da öyle diğer forumları bilemem aktif oluyorlarsa helal olsun ne diyelimKanka tek değilsin