Bonanzayi bulasmam ben ilk çıktığında 1 ay falan oynadım dahada oynamamEn büyüğü şans, bu bonanzada falan veren en iyi site ne sence
Bide en büyüğü şans demişsin ama slot işinde şans gorecelidir
Bonanzayi bulasmam ben ilk çıktığında 1 ay falan oynadım dahada oynamamEn büyüğü şans, bu bonanzada falan veren en iyi site ne sence
Öylemi diyosun valla kumarda genel olarak şans lazım benceBonanzayi bulasmam ben ilk çıktığında 1 ay falan oynadım dahada oynamam
Bide en büyüğü şans demişsin ama slot işinde şans gorecelidir
Slotda herkez şans lazım derÖylemi diyosun valla kumarda genel olarak şans lazım bence
Neden ki taktiği nedirSlotda herkez şans lazım der
Ama sana şöyle izah edeyim..nekadar şanslı olursan ol sana 100 k lik gerçek bakiye verelim ve sweet bonanzada ister satın al ister tekli 500 spin çevir o parayı 1 saat içinde kaybedeceksin
Taktik yok tek taktik uygun beti bulmak tamamen şans diyememNeden ki taktiği nedir
Doğru diyosun, bi toparlıyım denicem amaTaktik yok tek taktik uygun beti bulmak tamamen şans diyemem
Uygun beti bulduğunda şanslı olursun
Bolsans spin satın almaya pek girme derim normal çevirDoğru diyosun, bi toparlıyım denicem ama
Ben sporcuyum zaten tavsiyelerin için sağol birgün herşey güzel olacak )Bolsans spin satın almaya pek girme derim normal çevir
Oyun vermediği zamanda zorlamamak lazım
Hadi bakalımBen sporcuyum zaten tavsiyelerin için sağol birgün herşey güzel olacak )