Matthews
VIP Üye
Bunlar gibisi yüzünden forumlara bile giresim gelmiyor. çok şey yazarım da gerek yok keyfimiz kaçmasın!
Sorun yok bendeMerhaba arkadaşlar payfix de sorun yaşayan varmı sabah 8 de para attım hala geçmedi hesaba
Gecmis olsun kanka inanki yeni gördümDostlar bir trafik kazası geçirdimde aktif olamadım 2 gün. Biraz ağrılar olsada iyiyim. Sizler nasılsınız.. @CruzeKron kopamamışsın kanka
Sen olmazsan buranın tadı olmaz sana hangi atasözünü söyleyim. Gavura kızıp oruç bozmamı yoksa pire icin yorgan yakmamı diyeyim.Bunlar gibisi yüzünden forumlara bile giresim gelmiyor. çok şey yazarım da gerek yok keyfimiz kaçmasın!
Arada sırada bir iki laf ediyoz, ondanda etme bizi...Sen olmazsan buranın tadı olmaz sana hangi atasözünü söyleyim. Gavura kızıp oruç bozmamı yoksa pire icin yorgan yakmamı diyeyim.
Eyvallah kardeşim, sağ ol. Buralardayım aklıma geldikçe bakıyorum foruma. Eski tadı keyfi yok forumun. Gerçi herkesin tadı tuzu bozuk bu şartlarda.Sen olmazsan buranın tadı olmaz sana hangi atasözünü söyleyim. Gavura kızıp oruç bozmamı yoksa pire icin yorgan yakmamı diyeyim.