onu bunu bırak telegramı kapamışsın nolduHeyy gidi be ben nerdeyim sen nerdesin be gardaşımmmm çal güllü ablam tribaliz bu akşammmmmmm
onu bunu bırak telegramı kapamışsın nolduHeyy gidi be ben nerdeyim sen nerdesin be gardaşımmmm çal güllü ablam tribaliz bu akşammmmmmm
Bitcoin almam ama her türlü stromgain madenciliği yaparım diyorsunbende bitcoin yok almam da zaten alanlara bol şanssss
onu da bıraktım hiçbir şey yapmıyorum artıkBitcoin almam ama her türlü stromgain madenciliği yaparım diyorsun
İyi yapmışsin zaten ne çogalıyor nede ilerliyoronu da bıraktım hiçbir şey yapmıyorum artık
Yeter gari kafam şişti halimenin kerhanesine bu kadar mesaj gelmiyorduronu bunu bırak telegramı kapamışsın noldu
aynen saldım artıkİyi yapmışsin zaten ne çogalıyor nede ilerliyor
telegram olmazsa olmaz ya aynı twitter gibiYeter gari kafam şişti halimenin kerhanesine bu kadar mesaj gelmiyordur
Sen iş adamısın sende olmaz ise olmaz, bizde olmasa da olur sofiiitelegram olmazsa olmaz ya aynı twitter gibi
Sen iş adamısın sende olmaz ise olmaz, bizde olmasa da olur sofiii
Maşallah forum canlandı, para işte etkinlikçi tayfa artık 7.24 konu paylaşır.Umarım daha da sponsor gelir yatırımcı üye de gelir,