Saygı; insanın en büyük gösterişi, saygısızlık ise kibirin başlangıç noktasıdır. Kalbimiz kibirleşmesin, yeterli Sağolasın.Alan bı daha girmesin ben çekiliyorum diğer arkadaşlara çıksın
Saygı; insanın en büyük gösterişi, saygısızlık ise kibirin başlangıç noktasıdır. Kalbimiz kibirleşmesin, yeterli Sağolasın.Alan bı daha girmesin ben çekiliyorum diğer arkadaşlara çıksın
Şimdi bunu bana neden dedinki ben saygısızlık yapmadım ki sadece aynı Etkinlikte aynı kişiler tekrar katılmasın bunu düzgünce belirttimSaygı; insanın en büyük gösterişi, saygısızlık ise kibirin başlangıç noktasıdır. Kalbimiz kibirleşmesin, yeterli Sağolasın.
Normal şartlarda her etkinlikten 1 defa ödül verilir fakat etkinliği gerçekleştiren üyemiz 3 kazanan maç için 1 ödül vermek istedi. Yani aynı konu olabilir fakat farklı etkinlik olarak düşünün. Etkinliğe destek verdiğiniz sürece çekilişe katılabilirsiniz. Oyüzden ayrı ayrı çekiliş yapıyoruz. Bu çekiliş bu konudaki üçüncü çekilişti.Alan bı daha girmesin ben çekiliyorum diğer arkadaşlara çıksın
Ben de sana hak verdim zaten. Saygısız olmayalım, kalbimiz kibirleşmesin dedim. Sanırım yanlış anladınŞimdi bunu bana neden dedinki ben saygısızlık yapmadım ki sadece aynı Etkinlikte aynı kişiler tekrar katılmasın bunu düzgünce belirttim
Teşekkür ederim iyi gecelerNormal şartlarda her etkinlikten 1 defa ödül verilir fakat etkinliği gerçekleştiren üyemiz 3 kazanan maç için 1 ödül vermek istedi. Yani aynı konu olabilir fakat farklı etkinlik olarak düşünün. Etkinliğe destek verdiğiniz sürece çekilişe katılabilirsiniz. Oyüzden ayrı ayrı çekiliş yapıyoruz. Bu çekiliş bu konudaki üçüncü çekilişti.
Arkadaşlar söyle yapalım bundan sonra kaç roll kazandıysa gün sonun toplu çekiliş yapalım ben kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem sonuçta bu forumda eğlenmek vakit geçirmek için katılıyoruz yoksa ben bu maçları paylaşmadan kendimde alabilirimAlan bı daha girmesin ben çekiliyorum diğer arkadaşlara çıksın
Arkadaşların kızdığı nokta, ödül kazanan şahısın bir kez daha çekilişe katılıp müsaade etmemesi. Nasibini alan, nasip almayana müsaade eder. Bu işin raconu budur ama sen bilirsin tabii. Daha fazla müdahil olmak istemem.Arkadaşlar söyle yapalım bundan sonra kaç roll kazandıysa gün sonun toplu çekiliş yapalım ben kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem sonuçta bu forumda eğlenmek vakit geçirmek için katılıyoruz yoksa ben bu maçları paylaşmadan kendimde alabilirim
Bence gidişatı hiç bozma arkadaşlar devam etsin güzel gidiyor arada bende yqzarinArkadaşlar söyle yapalım bundan sonra kaç roll kazandıysa gün sonun toplu çekiliş yapalım ben kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem sonuçta bu forumda eğlenmek vakit geçirmek için katılıyoruz yoksa ben bu maçları paylaşmadan kendimde alabilirim