O yüzden yıllardır aktifler. Herkese ödemez damgası yapıştırma be bilader20 e 74 kar güzel almış, yine geri verir klasik slot onwin bu miktarı ödemez anca reklamını yapar
Evet aktif, ödemez damgası,,, hatırlar mısın kardeş 2.3 ay önce bir eleman geldi. 200 lira yatırmış 2400 yapmış. Onwin demiş ki, slotta hile yaptınız bakiyesi silinmiş? Sen onwin elemanısın söyle bakayım slotta hile nasıl olur? Sağlayıcı müdahale edebilir mi?O yüzden yıllardır aktifler. Herkese ödemez damgası yapıştırma be bilader
Şu forum işlerinin başında olsan demek ki batırırsın sen maks 1 ay yazıyorumOnwin grubu ilk çıktığında oynardım iyiydi, mayaları bozulunca rast gele muamele yaparlar. Sende haklısın onwin olmasa hangi büro seni elemanı yapacak )
Ben sana hak veriyorum, hiç bir forum benim gibi net adam istemez. Herkes ekmek yiyor netice de.Şu forum işlerinin başında olsan demek ki batırırsın sen maks 1 ay yazıyorum
Yönetici gözüyle de bakmıyorum bende göz yokBen sana hak veriyorum, hiç bir forum benim gibi net adam istemez. Herkes ekmek yiyor netice de.
Sen yönetici gözüyle bakıyorsun bende oyuncu gözü ile