Eyvallah yarın bi ödüllü açıcam maç çıkarıp30 a iyi çekim devamı gelsin bol şans
Eyvallah yarın bi ödüllü açıcam maç çıkarıp30 a iyi çekim devamı gelsin bol şans
kendini kurtar şimdilik uçmaEyvallah yarın bi ödüllü açıcam maç çıkarıp
Nasıl geldi biliyonmu. Liver maçı iy 0.5 alt 30 attım. Tuttu. Geleni ms 0.5 alt attım oda geldi. Dedim bukadar oldu. Geleni uzatmalar 0.5 alta attım hepsi oldu 0-0 bitmesi o maçın kazandırdıı bi maç @CruzeKronkendini kurtar şimdilik uçma
şansını öpeyimNasıl geldi biliyonmu. Liver maçı iy 0.5 alt 30 attım. Tuttu. Geleni ms 0.5 alt attım oda geldi. Dedim bukadar oldu. Geleni uzatmalar 0.5 alta attım hepsi oldu 0-0 bitmesi o maçın kazandırdıı bi maç @CruzeKron
Sorma yaşansını öpeyim
iy 0.5 üst olsa ben de 100 tl olacaktım 20 tlden işte biri kazanıyor biri kaybediyor benim 20 sende demek kiNasıl geldi biliyonmu. Liver maçı iy 0.5 alt 30 attım. Tuttu. Geleni ms 0.5 alt attım oda geldi. Dedim bukadar oldu. Geleni uzatmalar 0.5 alta attım hepsi oldu 0-0 bitmesi o maçın kazandırdıı bi maç @CruzeKron
yok artıkNasıl geldi biliyonmu. Liver maçı iy 0.5 alt 30 attım. Tuttu. Geleni ms 0.5 alt attım oda geldi. Dedim bukadar oldu. Geleni uzatmalar 0.5 alta attım hepsi oldu 0-0 bitmesi o maçın kazandırdıı bi maç @CruzeKron
Yarın ödüllüye davetlisin ozaman. 7x 30 dağıtıcam. 4 maç 100e 600 kovalıcamiy 0.5 üst olsa ben de 100 tl olacaktım 20 tlden işte biri kazanıyor biri kaybediyor benim 20 sende demek ki
Bende inanmadım oldu vallayok artık
4 maçın 1 i Fener olsun yarın maçta olacağım yine, ms 1 kaleYarın ödüllüye davetlisin ozaman. 7x 30 dağıtıcam. 4 maç 100e 600 kovalıcam