Esirgemedin lafını yine şeyin sağolsun kankaİLGİ BAYA YOĞUN MAŞALLAH... ROLLİNGCİ ARKADAŞLAR ROLLİNG ETKİNLİK HARİCİ DE UĞRAYIN VARLIĞINIZI HİSSEDELİM )
Esirgemedin lafını yine şeyin sağolsun kankaİLGİ BAYA YOĞUN MAŞALLAH... ROLLİNGCİ ARKADAŞLAR ROLLİNG ETKİNLİK HARİCİ DE UĞRAYIN VARLIĞINIZI HİSSEDELİM )
barça nın rakini düşme hattında tam ondan tırstım ama yedek çıkmazsa hata yapmazlar diye düşünüyorum.Kanka veronada atlantada atar o maçı düşünme bile barca mallık yapmassa hayırlı olsun
SİNERJİ OLSUN DİYE ALAYIM DEDİM GOL GELDİ YÜRÜYÜŞ YAPARKEN YATIRIM YAPMASI ZOR KREDİ KARTI İLE BİRDE. UMARIM GELİR KUPONUN DOSTUM NAZAR DEMESİN.ben ümidi kesmiştim dk 90 olunca bir totem yapayım dedim ayağa kalktım gol oldu
Yüzde 0.0001 bize denk gelmesin inşbarça nın rakini düşme hattında tam ondan tırstım ama yedek çıkmazsa hata yapmazlar diye düşünüyorum.
TWİTTERCI TAYFA BUNLAR, ROLLİNG PARA NEREDE ORADALAR. ROL PARA HARİCİ FORUMA BİLE GİRMEZLER... ÇÖP BÜROLARI AYAKTA TUTAN KİTLE BUNLAR GRAM SEVMEM.Esirgemedin lafını yine şeyin sağolsun kanka