kalbimi kırdın suan kötü niyetle demedim afiyet bal seker olsun:/Ne alaka çok zoruna gittiyse ödülü sana devredebilirim
kalbimi kırdın suan kötü niyetle demedim afiyet bal seker olsun:/Ne alaka çok zoruna gittiyse ödülü sana devredebilirim
Tekrarlar şekilde diyorsun hoşuma gitmedi benimdekalbimi kırdın suan kötü niyetle demedim afiyet bal seker olsun:/
Kurallar belli kişiler için mi geçerli konuda 10 mesajı olmayanlar aldı ödülüKazananlara tebrikler. Ödülün kurallarını biliyorsunuz, rollerinizi beklemekteyiz Daha da çok kazanırsınız inşallah. Herkese iyi geceler
peki öyle olsun ama kalbimi kırdın söyliyimTekrarlar şekilde diyorsun hoşuma gitmedi benimde
Eh be dostum ağzımızın tadını bozmayalım, ne yapalım kıralım mı insanları 2-3 mesaj için?Kurallar belli kişiler için mi geçerli konuda 10 mesajı olmayanlar aldı ödülü
Bana verilmemişti de daha önce neyse doğru olan verilmesi aslında ama çifte standart can sıkıyor işte..Eh be dostum ağzımızın tadını bozmayalım, ne yapalım kıralım mı insanları 2-3 mesaj için?
Evet bota yazıyorsunuzPapara noyu bot ile gelen mesaja iletiyoruz dimi