Matthews
VIP Üye
Bana çekilen muameleyi ben yemem, büro iyi niyetli değil umarım tokatlanan olmaz. Adamlar ödemiyoruz dese forumda kurtaramaZdı parayı…Valla ona bende şahit oldum çoklu ip kadar saçma bi durum yok…
Bana çekilen muameleyi ben yemem, büro iyi niyetli değil umarım tokatlanan olmaz. Adamlar ödemiyoruz dese forumda kurtaramaZdı parayı…Valla ona bende şahit oldum çoklu ip kadar saçma bi durum yok…
Öyle kanka bende o yüzden her sitede oynamıyorum. Yamuk yapana dek, ödeme aldığım yerleri tercih ediyorum.. daha öyle bi sıkıntı yaşamadım çok şükürBana çekilen muameleyi ben yemem, büro iyi niyetli değil umarım tokatlanan olmaz. Adamlar ödemiyoruz dese forumda kurtaramaZdı parayı…
Birader bonusa kanıyorsun işte ulan gol 2 dakika sonra olmuş, üstüne Polonya sırada ki gol 2 Li kombin. Be utanmadan insiyatif diyor lan oğlum neyin insiyatifi ** bu kadar mı açlıktan ağzınız kokar oldu… sövünce sövdü oluyorÖyle kanka bende o yüzden her sitede oynamıyorum. Yamuk yapana dek, ödeme aldığım yerleri tercih ediyorum.. daha öyle bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Öyle tabi kanka işlerine geldiği gibi. Benimde gelmişti başıma. O maçı çıkarmışlardı kombineden öyle vermişlerdi kuponun parasını. 4 dk sonra gol olmuştu bide. Neymiş internetimden kaynaklıymışBirader bonusa kanıyorsun işte ulan gol 2 dakika sonra olmuş, üstüne Polonya sırada ki gol 2 Li kombin. Be ananızı sikeyim utanmadan insiyatif diyor lan oğlum neyin insiyatifi amına koyayım bu kadar mı açlıktan ağzınız kokar oldu… sövünce sövdü oluyor
Kim neyi kurtaramıyor, ödemezse bile cepten ödenir. Yaşadığın durumu yazdık skypedan. Kombine aldığını da belirttik. İncelendi sorun yok dendi. Biz de bu yanıttan sonra sana sorun yok, uzatmayalım dedik. Ne kelime kullansak ters algılıyorsun artık kelimeleri yazarken bile seçerek, düşünerek yazıyoruz yanlış anlaşılma olmasın diye.Bana çekilen muameleyi ben yemem, büro iyi niyetli değil umarım tokatlanan olmaz. Adamlar ödemiyoruz dese forumda kurtaramaZdı parayı…
Kardeşim 400 lirayı hiba edeyim büroya ben... sen olayı anlamıyorsun... adamlar iftira atıyor kardeşim götüne güvenmiyorsan yapmayacaksın bu bonusu.. 2 dakika sonra gelen gole nazlanma bu kadar basit bu işler anladın mı beni ?Kim neyi kurtaramıyor, ödemezse bile cepten ödenir. Yaşadığın durumu yazdık skypedan. Kombine aldığını da belirttik. İncelendi sorun yok dendi. Biz de bu yanıttan sonra sana sorun yok, uzatmayalım dedik. Ne kelime kullansak ters algılıyorsun artık kelimeleri yazarken bile seçerek, düşünerek yazıyoruz yanlış anlaşılma olmasın diye.