Kobilere aynı şirketten en fazla 5 kişiye. Çalınıp kullanılırsa falan mağdur olmuyormuşsunDenizbank kullanan var mı? safecard diye bir şey gelmiş sigorta galiba. @CruzeKron sen bilirsin
Kobilere aynı şirketten en fazla 5 kişiye. Çalınıp kullanılırsa falan mağdur olmuyormuşsunDenizbank kullanan var mı? safecard diye bir şey gelmiş sigorta galiba. @CruzeKron sen bilirsin
Çalacak olan kişi acır çalmaktan vazgeçer benim hesaplarıKobilere aynı şirketten en fazla 5 kişiye. Çalınıp kullanılırsa falan mağdur olmuyormuşsun
allahtan benim kredi ev kredisi 3 yanlışın arasında 1 doğru yaptık sonundaYok be kardeşim rabbim kimseyi o haddeye getirmesin.Keyfi oynayalım ki üzülmeyelim, borç borçla kapatmaya çalışırsan delik olur sana kara delik
Ben bankada para tutmayı sevmiyorum eve gömüyorum.Para eşittir şeytan şeytan ise slot spor kumar her şey.allahtan benim kredi ev kredisi 3 yanlışın arasında 1 doğru yaptık sonunda
ev çok sakat malum her yer mülteci kaynıyor dalarsa hırsız eve o zaman şapa oturursunBen bankada para tutmayı sevmiyorum eve gömüyorum.Para eşittir şeytan şeytan ise slot spor kumar her şey.
Sıkıntı yok cruze narcos dizisinden bir şeyler kaptık bizdeev çok sakat malum her yer mülteci kaynıyor dalarsa hırsız eve o zaman şapa oturursun
Narcos diyince, bana bir tane 9+1 veya 14+1 lazım marka farketmez sağlam olsun iyi olsun yeterli. Bizim buralar çok karıştı mültecilerden dolayı. Bireysel silahlanıyoruz artık. Ruhsat da çıkartıcam var mı bildiğin güzel bi markaSıkıntı yok cruze narcos dizisinden bir şeyler kaptık bizde
İspanyol Star 30m?Narcos diyince, bana bir tane 9+1 veya 14+1 lazım marka farketmez sağlam olsun iyi olsun yeterli. Bizim buralar çok karıştı mültecilerden dolayı. Bireysel silahlanıyoruz artık. Ruhsat da çıkartıcam var mı bildiğin güzel bi marka
resim at moruk ben anlamam ispanyoldan portekizden arjantindenİspanyol Star 30m?
resim at moruk ben anlamam ispanyoldan portekizden arjantinden