Oynuyosun bu oyunu@CruzeKron bir üçte üç daha geldi desem ayıp olur mu küsüratı ezeyim dedim bal damladı
Oynuyosun bu oyunu@CruzeKron bir üçte üç daha geldi desem ayıp olur mu küsüratı ezeyim dedim bal damladı
Kimsenin bir yanlışı yok, fazla samimiyete girmiyorum forumda ben.Bir kere girdim sonra dedim mesafe iyidir.@Matthews ile muhabbet sohbet ederdik, soğuk yapıyor bir iki gündür. Üzdü bu @CruzeKron bir yanlışım olduysa affola..
PekiKimsenin bir yanlışı yok, fazla samimiyete girmiyorum forumda ben.Bir kere girdim sonra dedim mesafe iyidir.
Mesafe her zaman iyidir. Reel olsun sanal olsun..Kimsenin bir yanlışı yok, fazla samimiyete girmiyorum forumda ben.Bir kere girdim sonra dedim mesafe iyidir.
Konuştu şairMesafe her zaman iyidir. Reel olsun sanal olsun..
Karga bokunu yemeden hayırdır erkencisinKonuştu şair
Prenses günaydın, asıl sana hayırdır sabah erken kalkıp yürüyüş yaptım o ara foruma bakayım dedimKarga bokunu yemeden hayırdır erkencisin
06:30 pazar hariç her sabah alarm kurulu benim adam yürüyüş yapıyor keyfe bak beePrenses günaydın, asıl sana hayırdır sabah erken kalkıp yürüyüş yaptım o ara foruma bakayım dedim