Matthews
VIP Üye
Fitness başlamam lazım vücûd hamlı direk crossfit de olabilir06:30 pazar hariç her sabah alarm kurulu benim adam yürüyüş yapıyor keyfe bak bee
Fitness başlamam lazım vücûd hamlı direk crossfit de olabilir06:30 pazar hariç her sabah alarm kurulu benim adam yürüyüş yapıyor keyfe bak bee
Ne fitnesı ya git belediye parkına asıl oradaki demirlere bitti gittiFitness başlamam lazım vücûd hamlı direk crossfit de olabilir
Doblocu dayılar ile 2 iddaa muhabbeti 2 de spor yaparız dimi 3 liraya bim fişi kazanç 500 bin hayal alemleriNe fitnesı ya git belediye parkına asıl oradaki demirlere bitti gitti
laaağn geçen hafda 1 lidre yağı 40 a almışdım dün giddim 47 olmuş dıj güjlerin oyunu hala devam ediyo laaaDoblocu dayılar ile 2 iddaa muhabbeti 2 de spor yaparız dimi 3 liraya bim fişi kazanç 500 bin hayal alemleri
Dayı gonuşma sen gafana at oksijen fazlalığı yaratma ülke delaaağn geçen hafda 1 lidre yağı 40 a almışdım dün giddim 47 olmuş dıj güjlerin oyunu hala devam ediyo laaa
Yahu bi dur küfür etme, neden silmiş destek ne diyor?@CruzeKron sahabet bakiyemi silmiş Ya bunların analarını götünden sikeyim
Lan oğlum bunlar özürlü Ya! 2 kupon yaptım biri kazanç diğer kayıp 380 vardı dedim ki80 atayım 500 çekerim gelirse silmişler Martinez kullanıcı adım ilet hatalarından dönsünler acilen!!! Kimse benden çalamaz…Yahu bi dur küfür etme, neden silmiş destek ne diyor?