Matthews
VIP Üye
Forum işlerinde boku çıkık, öyle keyfi bakıyorum artıkHaha biri dün başka forumda dm atıyordu bana para dileniyodu
Forum işlerinde boku çıkık, öyle keyfi bakıyorum artıkHaha biri dün başka forumda dm atıyordu bana para dileniyodu
Taktik yok sadece yoğunlukta slotlar bişi vermeyebilir en azından sakinken kullanmak daha avantajlı gibiNeden ki taktik nedir
MantıklıTaktik yok sadece yoğunlukta slotlar bişi vermeyebilir en azından sakinken kullanmak daha avantajlı gibi
Muhabbet konusu açık@Matthews 3-4 tane şarlatan goy goy un kapanmasına neden olmuş. O arkadaşlardan 1-2sini başka forumdan biliyorum. Ölücüler. Ödül kovalıyorlar sadece
O ne@CruzeKron Emf mini euro2022 izliyorum can sıkıntısına sarıyor
Kusucam mesajlarından bende bıktım ya@Betturkey Destek bacılarınızı sikeyim atmayın sms atmayınnnnnn... dolandırıcı orul orul orospu cocukları capınızı sikeyim uğraştırmayın beni pazar vakti.....
Tokatçı büro utanmadan mail at diyor ulan 6 ay önce hesabı kapatın diye mail attım dönüş bile olmadı! Milletin kazancına şaibeli maç diye çöken büro. Amk çocukları şikeli maçları biliyorsanız söyleyin kazanalım bizde…Kusucam mesajlarından bende bıktım ya