Dkcpharma35
Forum365 Üyesi
Haftalık 3 k@Dkcpharma35, Fiyat ne verdiler sana ?
Haftalık 3 k@Dkcpharma35, Fiyat ne verdiler sana ?
Kesinlikle katılıyorum kardeşimKim kiralıyor ödedikleri mebla yüksekse haber et zaten evde de hapıs hayatı yasıyoruz
Kim verir zaten biladerim alacak hesabı sonra bul bulabilirsen ama anlamadığım bişey var diyelim ki ödeme yapmadı hesabı geri alamiyormuyuz@Dkcpharma35, Yemez şeytana uyma.
müşteri hizmetlerini arıyacaksın falan filan bekleme süresi cart curt 1 hafta uğraşırsınKim verir zaten biladerim alacak hesabı sonra bul bulabilirsen ama anlamadığım bişey var diyelim ki ödeme yapmadı hesabı geri alamiyormuyuz
İşleme kapatılır hemen diye düşünüyorum işlem yapamazlar en azındanmüşteri hizmetlerini arıyacaksın falan filan bekleme süresi cart curt 1 hafta uğraşırsın
deymez bence..İşleme kapatılır hemen diye düşünüyorum işlem yapamazlar en azından
Bazı siteler ikametgah ve kimlik selfie istiyor bunlar da riskli değil mi sence. İkametgah ile ciddi bir sorun olur mu kankasenin bilgilerini kullanıp işlem yapıyorlar dostum allah bilir nerelere neler yapıyorlar çok şikayet geldi bu papara kiralama konusunda.. aman uzak dur