bir sorun olmaz onlardanBazı siteler ikametgah ve kimlik selfie istiyor bunlar da riskli değil mi sence. İkametgah ile ciddi bir sorun olur mu kanka
bir sorun olmaz onlardanBazı siteler ikametgah ve kimlik selfie istiyor bunlar da riskli değil mi sence. İkametgah ile ciddi bir sorun olur mu kanka
aynen dostum haklısınCezaevinde yatmak evde yayıla yayıla yatmaya benzemez..yatanlar bilir, hiç birşey içinde yatmaya değmez.. paparanı kiralamak sana bişey kazandırmaz(parayı ödeyecekleride meçhul zaten) kapattım iptal ettiriyim diyene kadar milyarlar girip çıkar hesabından, ağrımayan başını ağrıtma derim...
100 bin gelecekse kiralarımBiri kiraya vermiş ertesi günü hesabı arayıp işleme kapatırmış mı numarayı mı değiştirmiş. içinde bakiye varmış hepsini çekmiş ama tavsiye etmem hesabına günlük 50 100 bin para girdiğini düşün bir gün patlarsın, çok yapacak birşey yoksada size kalmış denerseniz haber verin
Çoğu böyle zaten..Ben verdim 3 saat sonra geri aldım hesabı müşteri hizmetlerini arayıp çünkü karşı taraf kiralama ücreti ödemediği gibi WhatsApp engel attı çakal bende hemen müşteri hizmetleri arayıp hesabıma benim dahilim dışında ele geçirmiş diyip bloke vurdurdum ertesi günde geri aldım hesabımı girmeyin bu işlere boş işler hesabı alsalarda ödeme yapmıyorlar
En iyisini yapmışsın bulaşmamak lazım@CruzeKron, İnstagram da gördüm önüne geçen sayfa açmış, 3k veren de var 1 k veren de.Durumu görünce istek atmışlar engelledim bende.