Şu xxxl kuponu iyi üye kastırcak bence
Sms tecavüzü? İstemiyorum abicim bonusta onların olsun smsli girişli panellerinde istemiyorum bana mesaj atmasınlar Allaha emanet olsunlar
Smsde iptal seçeneği olması lazimSms tecavüzü? İstemiyorum abicim bonusta onların olsun smsli girişli panellerinde istemiyorum bana mesaj atmasınlar Allaha emanet olsunlar
Yok kardeşim, akıl var mantık var olsa her gün ölü diri mezar söver miyim? Adam onlara da yarabbi şükür diyor.Smsde iptal seçeneği olması lazim
Liverpool ms 1selamlar millet, bugünde XXXL kupon deneyelim diyorum ama birlikte yapalım, 15-16 tane maç seçeceğiz. burada güvendiğiniz maçları yazın, max oran 1,30 civarı olsun fazla istemiyorum ya da siz yazın tercihinizi ben orana göre ayarlarım
Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için önce kaybetmek gerekir.İnter 3,5 alt bitti, betis o istatisteğe göre kaybetti. sağlık olsun. bir gün bulacağız. son maça kadar son maçta yatmakta koyuyor insana
bu 6ıncı kupon galiba 100 liradan kaybeden, daha kaybetme limitimiz var mı o zamanHayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için önce kaybetmek gerekir.