Hele iş öyle bir yoruyor ki anlatamam... eve geçmeye çalışıyorum istanbul trafiği malum... gaz yetişmiyor arabaya@TheBosnjak Etiket ben ne alaka mod değilim sıradan bir üyeyim, eğer dönüş gelmiyorsa emin ol adamlar yoğundur.Sadece sanal platform değil reel hayatlarında yaşamları var.İş güç aile vs vs...
Ramazan dolasıyla işler yavaş bizde rölanti gidiyor.Hele iş öyle bir yoruyor ki anlatamam... eve geçmeye çalışıyorum istanbul trafiği malum... gaz yetişmiyor arabaya
Lafım yokki o konuda bişey demedim teşekkür ettim sadeceBazı durumlarda nakit olarak bizim de sorunlarımız oluyor anlık olarak taleplerin olumsuz sonuçlanabiliyor çünkü ne kadar gelir varsa bir o kadar da gideri var bu işlerin. Elden geldikçe yardımcı oluyoruz keza burada konuşmak doğru olmaz ama onlarca kez destek olduk bunu en iyi sen biliyorsun @TheBosnjak
Burda ilk tanıştığım sensin kanka , lafım yokki sanaAyrıca zaman buldukça, aktif oldukça tüm yazılara mesajlara yanıt vermeye çalışıyorum göremediysem tekrar yazabilirsiniz
yok ben genel konuşuyorumBurda ilk tanıştığım sensin kanka , lafım yokki sana
yok ben genel konuşuyorum
Barça kendi eliyle kendi evinde sattı o maçı zaten. 14 maçtır yenilmiyorlardı ligde, sonlandırdılar işte...