Matthews
VIP Üye
Klasik tokatçı büro taktiğidir anında yatır ama çekerken 2 saat bekle, maksat enayi kullanıcı dayanamayıp bakiyesini yesinKullanıcı adını özelden yaz, sordurayım. Sövdürtme meselelerine girmeyin.
Klasik tokatçı büro taktiğidir anında yatır ama çekerken 2 saat bekle, maksat enayi kullanıcı dayanamayıp bakiyesini yesinKullanıcı adını özelden yaz, sordurayım. Sövdürtme meselelerine girmeyin.
İnat değilmi ellemicem kapattım 1 saat sonra çekim vericemKlasik tokatçı büro taktiğidir anında yatır ama çekerken 2 saat bekle, maksat enayi kullanıcı dayanamayıp bakiyesini yesin
1 kere o hataya düşmüştüm ben ilk zamanlar da 900 kasa 15 dakika da lav olmuştu. O günden sonra dedim çekim beklerken siteye girersem elim kopsun çok saçma kurallar, yatırdığın paranın kazanç sınırı var üstüne 2 saat bekletiyor, vbet de anında yatır çek var Hilton’da aynı. Rota da aynı, kurumsal kendini bilen bürolara can feda.İnat değilmi ellemicem kapattım 1 saat sonra çekim vericem
Aynen kesinlikle saçma, bende kaybetmiştim bikere böyle. Kapattım girmicem çekim verebilceğim saate kadar1 kere o hataya düşmüştüm ben ilk zamanlar da 900 kasa 15 dakika da lav olmuştu. O günden sonra dedim çekim beklerken siteye girersem elim kopsun çok saçma kurallar, yatırdığın paranın kazanç sınırı var üstüne 2 saat bekletiyor, vbet de anında yatır çek var Hilton’da aynı. Rota da aynı, kurumsal kendini bilen bürolara can feda.
Benim taktiği yap, yatırdığın paranın saatine bak tam 2 saat sonraya alarm kur alarm çalınca siteye girAynen kesinlikle saçma, bende kaybetmiştim bikere böyle. Kapattım girmicem çekim verebilceğim saate kadar
Hadi ordan@TheBosnjak etiketlediğin adam sahabet elemanı onwine hükmü az geçer
Eşarbını yan bağlama, matbete sinyal yapsana yavrum 1.5 k çekim 45 dakika oldu gelmedi dahaHadi ordan