Ben eklemeyi bilmiyorum bilsem eklerimBanada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende
Ben eklemeyi bilmiyorum bilsem eklerimBanada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende
Canın sağolsunBen eklemeyi bilmiyorum bilsem eklerim
Akşam bakarız buna yapılabiliyorsa eğer@CruzeKron ismimin yanına 2.3 tag eklesen güzel olur, vip üyenin yanı boş duruyor, kahin slot canavarı; Bots odd falan fıstık
Kadın üyenin olması güzel durum, burada kimse kimseye terbiyesizlik yapmaz, sınırı aşmaz hadsizlik yapmaz, daha toy öğrenecek inanıyorum .Tacizci
Thank you 3.tag da kadın düşmanı olabilirAkşam bakarız buna yapılabiliyorsa eğer
30 yaş büyükmüşKadın üyenin olması güzel durum, burada kimse kimseye terbiyesizlik yapmaz, sınırı aşmaz hadsizlik yapmaz, daha toy öğrenecek inanıyorum .
İster büyük ister küçük olsun, saygı gösteren sevgi alır, bela okuyup pislik diyip tepki reaksiyon almayınca yorumu düzeltiyor30 yaş büyükmüş
Aynen farkettimİster büyük ister küçük olsun, saygı gösteren sevgi alır, bela okuyup pislik diyip tepki reaksiyon almayınca yorumu düzeltiyor
Yürüyüşte şart tabi iyi yürüyüşler tak kulaklığı devam@CruzeKron @TheBosnjak bana müsade gencolar bugün iş erken bitti, biraz yürüyüş yapayım.