Banada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende@CruzeKron ismimin yanına 2.3 tag eklesen güzel olur, vip üyenin yanı boş duruyor, kahin slot canavarı; Bots odd falan fıstık
Banada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende@CruzeKron ismimin yanına 2.3 tag eklesen güzel olur, vip üyenin yanı boş duruyor, kahin slot canavarı; Bots odd falan fıstık
Üşengeç tembel cruze, sorsan çok çalışıyor eyyyy gidi eyyyBanada sarıkanarya eklicek bekliyorum bende
En aktif admin kanka adam bence hakkını yemeÜşengeç tembel cruze, sorsan çok çalışıyor eyyyy gidi eyyy
Pikachu neyin ne olduğunu 1 senedir biliyorum biraz uyuz edeyim, bugün keyfim yerinde çatlağın teki enerjimi alsa da enerjim bitmezEn aktif admin kanka adam bence hakkını yeme
Hahah belli dostum sorma o neydi öyle ya ben bile neye uğradığımı şaşırdımPikachu neyin ne olduğunu 1 senedir biliyorum biraz uyuz edeyim, bugün keyfim yerinde çatlağın teki enerjimi alsa da enerjim bitmez
Ay sonudur veya yaşlılıktan menapoza girmiştirHahah belli dostum sorma o neydi öyle ya ben bile neye uğradığımı şaşırdım
Hahah cidden yancı oldum@TheBosnjak foruma bir gram katkısı yok, etkinlikten etkinliğe gelir veya bonus vermediklerinde gelir ağlanır, seni de matthews yandaşcısı yaptı reel de görsek korkarmışız
Kadın düşmanı hain seni!!!Hahah cidden yancı oldum
TacizciKadın düşmanı hain seni!!!