10'a tamamlaman gerekiyorbu 6ıncı kupon galiba 100 liradan kaybeden, daha kaybetme limitimiz var mı o zaman
10'a tamamlaman gerekiyorbu 6ıncı kupon galiba 100 liradan kaybeden, daha kaybetme limitimiz var mı o zaman
Seninkinin hünerle alakasi yok, tamamen şansizlik, 10 kupon yapsam barcaya verir yada üst oynardim.. bu tamamiyle kismet.. iyisin yani bu konularda@As0607 @TheBosnjak yarın sizlere roll veya ödüllü kupon için kişi başı 50₺ etkinlik nakiti aldık başkan dan. şimdiden DM'den payfix papara gönderin, yarın ödeme gelince gönderelim. Sizinde hünerlerinizi görelim bende şans yok
İftardan sonra yapalim bi kupon@As0607 @TheBosnjak yarın sizlere roll veya ödüllü kupon için kişi başı 50₺ etkinlik nakiti aldık başkan dan. şimdiden DM'den payfix papara gönderin, yarın ödeme gelince gönderelim. Sizinde hünerlerinizi görelim bende şans yok
Şans yoktan ötesi seninki ya. Hep son maç :/ ama böyle olanlar sonunda sağlam oturtuyo teşekkür ederim @Başkan , bu sefer tutturup dağıtım yapıcam inanıyorum@As0607 @TheBosnjak yarın sizlere roll veya ödüllü kupon için kişi başı 50₺ etkinlik nakiti aldık başkan dan. şimdiden DM'den payfix papara gönderin, yarın ödeme gelince gönderelim. Sizinde hünerlerinizi görelim bende şans yok
yarın gün içinde göndereceğim, maçlardan önce gelir.İftardan sonra yapalim bi kupon
Kuponu paylaştım hadi bol şans herkese.. @Wakanda@As0607 @TheBosnjak yarın sizlere roll veya ödüllü kupon için kişi başı 50₺ etkinlik nakiti aldık başkan dan. şimdiden DM'den payfix papara gönderin, yarın ödeme gelince gönderelim. Sizinde hünerlerinizi görelim bende şans yok
yazdın dönmedi mi@Matthews forum için gerçekten uğraşıyorum sürekli aktif olarak, bildiğim şeylerde adminler görmüyorsa hemen cevap vermeyede uğraştım hep. Bundan sonra bende aktif olucam forum hep açık olucak seviyorum forumu ama, birşey sorduğumda olumsuzda olda geri dönüş olmayınca üzülüyor insan. Şimdiye kadar destek olan herkese kalpten tüm samimiyetimle çok teşekkür ederim. Herzaman amacım birşeydede olsa yararlı olmaktı. Son birşey rica etmiştim kimse takmadı. Geri plana alıyorum kendimi. Zaten moralim fazlasıyla bozuk iş hayatımda olan şeyle ilgili.. Hep burada olacağım ama, yokmuş gibi….